Over noSUPcup

Wij geloven in een wereld zonder wegwerpplastic.

 

Wij zijn de oprichters van NoSUP. Een hardwerkend team dat strijd tegen het gebruik van Single Use Plastics. Een strijd die we gelukkig niet alleen voeren, maar samen met koffiezaken en natuurlijk met jou, als consument en wereldburger! Er worden dagelijks in de to-go winkels nog ongelofelijke hoeveelheden wegwerpbekers (single use plastics) gebruikt en weg gegooid. In Nederland gooien we met zijn allen zo’n 3 miljard bekertjes weg! En dat terwijl het plastic probleem in onze oceanen toe neemt. 

 

Hergebruik in een statiegeldsysteem is makkelijk, het vraagt alleen een kleine verandering van ons gedrag. Van wegwerp-mindset naar terugbreng-mindset. Een kleine moeite voor ons, een grote winst voor onze omgeving. Daarnaast is het ook nog eens veel lekkerder om je koffie of thee uit een stevige beker te drinken en ziet onze beker er ook nog eens veel toffer uit. Win win win dus!

 

Deel jij ons ideaal van een wereld zonder wegwerpplastic? We kunnen je hulp hard gebruiken! NoSUP zoekt partners in koffiezaken en grotere ketens (bijvoorbeeld AH to go) om zich aan te sluiten bij de beweging. Kun jij ons in contact brengen met mensen? Of vind je het concept tof, en wil je ons een hart onder de riem steken met een lief bericht? Neem contact op! 

 

 

 

 

Eva Dijkema
Co-founder
Anne Twilt
Co-founder
Mail haar

Stuur ons een reactie


Vul het formulier in en wij reageren zo snel mogelijk


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je bericht.

kaylah otto 6e5hgWV2DAo unsplash 111948593656 iStock 111948593535 tim gouw m89exyKEEjM unsplash 111948593504