Over noSUPcup

Wij geloven in een wereld zonder wegwerpplastic.

 

Eva is de oprichter van NoSUP waarmee ze strijd tegen het gebruik van Single Use Plastics. Een strijd die ze gelukkig niet alleen voert, maar samen met koffiezaken en natuurlijk met jou, als consument en wereldburger! Er worden dagelijks in de to-go winkels en op kantoren nog ongelofelijke hoeveelheden wegwerpbekers (single use plastics) gebruikt en weg gegooid. In Nederland gooien we met zijn allen zo’n 3 miljard bekertjes weg! En dat terwijl het plastic probleem in onze oceanen toe neemt. 

 

Hergebruik is makkelijk, het vraagt alleen een kleine verandering van ons gedrag. Van wegwerp-mindset naar terugbreng-mindset. Een kleine moeite voor ons, een grote winst voor onze omgeving. Daarnaast is het ook nog eens veel lekkerder om je koffie of thee uit een stevige beker te drinken en ziet onze beker er ook nog eens veel toffer uit. Win win win dus!

 

Het is daarom ook super dat ProRail en Eurest als eerste willen gaan experimenteren met dit concept! 

 

Deel jij ook mijn ideaal van een wereld zonder wegwerpplastic? Ik kan je hulp hard gebruiken! NoSUP zoekt ook nog andere partners in koffiezaken en grotere ketens (bijvoorbeeld AH to go) om zich aan te sluiten bij de beweging. Kun jij ons in contact brengen met mensen? Of vind je het concept tof, en wil je mij een hart onder de riem steken met een lief bericht? Neem contact op! 

 

 

 

 

Eva Dijkema
Co-founder
kaylah otto 6e5hgWV2DAo unsplash 111948593656 iStock 111948593535 tim gouw m89exyKEEjM unsplash 111948593504